Hei!
Nå har jeg endelig gått til innkjøp av Corneliusfat. Har sett masse videoer på youtube, og en ting har fått meg til å undre,- de har alltid et lavere trykk når de serverer øl enn når de karbonerer! Er det fordi de karbonerer ølet fortere med høyere trykk, eller er det en forskjell på "carbonating pressure" og "serving pressure" uansett?. Jeg skal til Oslo å hente fatet mitt i morgen, og måten jeg har tenkt å gjøre det på er slik (hvis jeg har forstått det riktig) Tappe over ølet,- sette det på ønsket karbonerinstrykk i henhold til lagringstemperatur,- vente en uke,- drikke!. :jaha:
Edit: Jeg skal spyle dunken med co2 før tapping, og slippe ut o2 etter at jeg har tappet over, så denne delen av tappingen har jeg "covered"!
Nå har jeg endelig gått til innkjøp av Corneliusfat. Har sett masse videoer på youtube, og en ting har fått meg til å undre,- de har alltid et lavere trykk når de serverer øl enn når de karbonerer! Er det fordi de karbonerer ølet fortere med høyere trykk, eller er det en forskjell på "carbonating pressure" og "serving pressure" uansett?. Jeg skal til Oslo å hente fatet mitt i morgen, og måten jeg har tenkt å gjøre det på er slik (hvis jeg har forstått det riktig) Tappe over ølet,- sette det på ønsket karbonerinstrykk i henhold til lagringstemperatur,- vente en uke,- drikke!. :jaha:
Edit: Jeg skal spyle dunken med co2 før tapping, og slippe ut o2 etter at jeg har tappet over, så denne delen av tappingen har jeg "covered"!