Jeg har en Imp. Stout som har gjærtet fra 1.113 til 1.033 med WLP007. Det skulle vel bli ca 70% utgjæring på denne noe som er helt greit med så høy OG. Jeg har 22 liter i dunken min.
Planen er å stikke om og tilsette litt nibs og vanijestenger (ligger til desinf. nå), samt ny gjær.
Jeg har 1 pakke San Diego super yeast liggende som har 50% gjenlevende celler.
Skal jeg lage en starter til denne eller kan den piches som den er ? Ble veldig usikker på hvordan jeg kunne regne ut gjærmengde på noe som har gått en runde alt.
Planen er å stikke om og tilsette litt nibs og vanijestenger (ligger til desinf. nå), samt ny gjær.
Jeg har 1 pakke San Diego super yeast liggende som har 50% gjenlevende celler.
Skal jeg lage en starter til denne eller kan den piches som den er ? Ble veldig usikker på hvordan jeg kunne regne ut gjærmengde på noe som har gått en runde alt.