Hei!
Jeg er rimelig ny innen brygging og har gitt maltekstrakt noen forsøk. Det meste uten noen stor suksess, det går jo selvfølgelig ann å drikke men det er bare så vidt.
Jeg har nå prøvd meg på et all-grain brygg for å se om det var ekstrakten som ga smaken jeg ikke likte noe særlig, jeg syns fortsatt "hjemmebryggsmaken" er overhengende.
Jeg lurer derfor på om noen erfarne bryggere i strømmen-området hadde vært så snille og tatt turen og smakt på brygget slik at jeg kanskje kunne fått noen pointere om hva jeg egentlig gjør galt. Ølet står klart på fat.
Jens-Petter
Jeg er rimelig ny innen brygging og har gitt maltekstrakt noen forsøk. Det meste uten noen stor suksess, det går jo selvfølgelig ann å drikke men det er bare så vidt.
Jeg har nå prøvd meg på et all-grain brygg for å se om det var ekstrakten som ga smaken jeg ikke likte noe særlig, jeg syns fortsatt "hjemmebryggsmaken" er overhengende.
Jeg lurer derfor på om noen erfarne bryggere i strømmen-området hadde vært så snille og tatt turen og smakt på brygget slik at jeg kanskje kunne fått noen pointere om hva jeg egentlig gjør galt. Ølet står klart på fat.
Jens-Petter