Terje Egeland
Norbrygg-medlem
Tørrhumle ???? eller forsvinner hele gjærkarakteren.
Dette blir i utgangspunktet en weiss, men vil
prøve å tørrhumle denne for å få litt frukt og citra.
Til 25 liter.
Malt:
56 % Hvetemalt
44 % Pilsnermalt
Humle:
40g Hallertau Mittelfrüh 60 min
20g Hallertau Mittelfrüh 15 min
Gjær:
WLP300 på 17,5 °C
Valget av tørrhumle blir:
Hüll Melon 30g
Mandarina Bavaria 20g
Blir dette i overkant mye?...
Dette blir i utgangspunktet en weiss, men vil
prøve å tørrhumle denne for å få litt frukt og citra.
Til 25 liter.
Malt:
56 % Hvetemalt
44 % Pilsnermalt
Humle:
40g Hallertau Mittelfrüh 60 min
20g Hallertau Mittelfrüh 15 min
Gjær:
WLP300 på 17,5 °C
Valget av tørrhumle blir:
Hüll Melon 30g
Mandarina Bavaria 20g
Blir dette i overkant mye?...