Tilsetting av humle

Er helt i startfasen som brygger og jobber med en oppskrift i Beersmith.
Litt usikker i forhold til humletilsettinger.
Jeg ønsker i utgangspunktet å ha en humle (Amarillo), og har 80 g.
Lander greit innafor ift en AIPA, men har dere noen formening om hvordan jeg bør fordele humlemengdene?
Har satt opp 20g (60), 30g (15) og 30g (5).

Alternativt kan jeg bruke Cascade som bitterhumle og så fordele Amarilloen som aromoa og smakshumle.
Men ønsker fortrinnsvis en single hopped Amarillo.

Har også Citra og Nelson...

Tar i mot alle tips jeg kan få :)

-Martin
 
80 g er ikke nok i en IPA
Jeg ville gått for Amarillo, Citra og Cascade
Evt. kjøp mer Amarillo

Amarillo og Cascade funker dårlig som bitterhumle
Bruk Citra eller Chinook
 
Er mest gira på en ren Amarillo denne gang, så kanskje kjøpe mer av den. Hvor mye trenger jeg og hvodan bør det fordeles?
Tørrhumling har slått meg, men aldri gjort det før.
 
Du kan gjøre det enkelt å fordele like mengder over hele fjøla
Amarillo/Chinook/Citra, 60 -70 IBU(60 -90 min)
50g ved 15, 1 min og tørr
for eksempel

Bruk en hel pose til med Amarillo
 
Tilbake
Topp