Bryggeri: Speidel Braumeister 20+
Malt:
- Viking Pale Malt (5 kg)
- Pils Malt (1 kg)
- Carapils (0,1 kg)
Mesking:
- 66 grader i 60 min
- 78 grader i 5 min
Koking: 60 min
Humle:
- Simcoe (20 g - 60 min)
- Columbus (10 g - 60 min)
- Mosaic (20 g - 10 min)
- Cascade (10 g - 10 min)
- Citra (10 g - 10 min)
- Mosaic (20 g - kokeslutt)
- Galena (10 g - kokeslutt)
- Citra (10 g - kokeslutt)
Tørrhumling:
- Mosaic (20 g)
- Simcoe (20 g)
- Citra (20 g)
Gjær: Safale Us-05 (20 grader i 14 dager)
Gjerne del deres synspunkter på oppskriften!
Malt:
- Viking Pale Malt (5 kg)
- Pils Malt (1 kg)
- Carapils (0,1 kg)
Mesking:
- 66 grader i 60 min
- 78 grader i 5 min
Koking: 60 min
Humle:
- Simcoe (20 g - 60 min)
- Columbus (10 g - 60 min)
- Mosaic (20 g - 10 min)
- Cascade (10 g - 10 min)
- Citra (10 g - 10 min)
- Mosaic (20 g - kokeslutt)
- Galena (10 g - kokeslutt)
- Citra (10 g - kokeslutt)
Tørrhumling:
- Mosaic (20 g)
- Simcoe (20 g)
- Citra (20 g)
Gjær: Safale Us-05 (20 grader i 14 dager)
Gjerne del deres synspunkter på oppskriften!