Bare noen spørsmål..
Satt nytt brygg på Torsdag og allerede nå viser hydrometeret 1010 (Er riktignok ett fra Europris :attevar.
De gangene jeg har gjort det tidligere har jeg bare latt det stå i 2 uker på kar uansett, men vil det ha noe å si på smaken/alkoholen om det tappes nå?
Ny i gamet og bare satt brygg 2 ganger før... første gang ble en fiasko men lærerikt! Gang nummer 2 ble meget velsmakende selv om det bare var ekstrakt + humle å no dill..
Flasket brygg nr 3 for ei uke siden, da jeg for første gang tappet det først over på en 25l dunk, kokte opp 3dl vann med 140gr sukker og helte oppi før jeg tappet på flasker..
Hva funker best?
:help:
Gjerne kom med noe tips!
Satt nytt brygg på Torsdag og allerede nå viser hydrometeret 1010 (Er riktignok ett fra Europris :attevar.
De gangene jeg har gjort det tidligere har jeg bare latt det stå i 2 uker på kar uansett, men vil det ha noe å si på smaken/alkoholen om det tappes nå?
Ny i gamet og bare satt brygg 2 ganger før... første gang ble en fiasko men lærerikt! Gang nummer 2 ble meget velsmakende selv om det bare var ekstrakt + humle å no dill..
Flasket brygg nr 3 for ei uke siden, da jeg for første gang tappet det først over på en 25l dunk, kokte opp 3dl vann med 140gr sukker og helte oppi før jeg tappet på flasker..
Hva funker best?
:help:
Gjerne kom med noe tips!