Hei,
Etter en lengre kjøretur fra Stavanger til Kongsberg og tilbake for å hente sure kirsebær til min surøl som jeg starte på for ett år siden har jeg følgende spørsmål:
1. Skal bærene renses og steinene fjernes før jeg tilsetter?
2. Bør bærene være mest mulig hele eller skal jeg gi dem en omgang med stavmikseren?
3. Har tenkt å bruke 5 kg per 25 l øl. Hva synes folk om det?
4. Har tenkt å la bærene ligge i ølet frem til våren, ok?
Hans Magnus
Etter en lengre kjøretur fra Stavanger til Kongsberg og tilbake for å hente sure kirsebær til min surøl som jeg starte på for ett år siden har jeg følgende spørsmål:
1. Skal bærene renses og steinene fjernes før jeg tilsetter?
2. Bør bærene være mest mulig hele eller skal jeg gi dem en omgang med stavmikseren?
3. Har tenkt å bruke 5 kg per 25 l øl. Hva synes folk om det?
4. Har tenkt å la bærene ligge i ølet frem til våren, ok?
Hans Magnus