Hei!
Jeg er ganske ny innenfor ølbrygging! Jeg har laget et par brygg før uten videre hell med mengde Co2 i flaskene. Jeg har hatt i ca en hall ts med sukker i 0,33l flasker før korking, men det tror jeg er litt mye. For hver gang jeg skal åpne en hjemmebrygga øl så skummer det over. Dessuten ble det er ganske tykt lag med bunnslam som ikke smakte noe godt. :saadoevt:
Min egne rare erfaring som jeg anbefaler å ikke prøve er å ha i små mengder honning istedet for sukker :neinei:
Det er ikke det at det ikke blir futt i ølet. Det blir for mye. Jeg er glad jeg åpnet min første honningkullsyrerte øl ute. :skitbra:
Jeg har ikke noen kullsyre maskin, Derfor trenger jeg noen enkle råd og tips om hvordan jeg burde gjøre det med mitt flaskeklare julebrygg.
Går det eventuelt an å ha i litt vørter i stedet for sukker? Håper noen kan hjelpe meg med noen enkle metoder som sikrer ølet fra mine usikker metoder. ;D
på forhånd takk
Jeg er ganske ny innenfor ølbrygging! Jeg har laget et par brygg før uten videre hell med mengde Co2 i flaskene. Jeg har hatt i ca en hall ts med sukker i 0,33l flasker før korking, men det tror jeg er litt mye. For hver gang jeg skal åpne en hjemmebrygga øl så skummer det over. Dessuten ble det er ganske tykt lag med bunnslam som ikke smakte noe godt. :saadoevt:
Min egne rare erfaring som jeg anbefaler å ikke prøve er å ha i små mengder honning istedet for sukker :neinei:
Det er ikke det at det ikke blir futt i ølet. Det blir for mye. Jeg er glad jeg åpnet min første honningkullsyrerte øl ute. :skitbra:
Jeg har ikke noen kullsyre maskin, Derfor trenger jeg noen enkle råd og tips om hvordan jeg burde gjøre det med mitt flaskeklare julebrygg.
Går det eventuelt an å ha i litt vørter i stedet for sukker? Håper noen kan hjelpe meg med noen enkle metoder som sikrer ølet fra mine usikker metoder. ;D
på forhånd takk