Hei eg har kjøpt meg noen wyeast smack pack gjærpakker som eg skal ha oppi en hoegarden klone.
Trenger man å lage starter til disse ? eller holder det å løse dei ut dagen før brygging og la dei stå i rom tempratur til man skal brygge.
Deretter helle dei forsiktig over brygget når det har nådd rett tempratur.
Eg tenkte å lage denne hoegaarden klonen her
http://www.homebrewtalk.com/f71/hoegaarden-witbier-clone-pierre-celis-white-133873/
men eg tenkte å ha havregryn oppi istede for ris skall dette går vel bra? vanlig havregryn man får på butikkane
evt hvor mye havregryn bør man ha på en 25 liter
Trenger man å lage starter til disse ? eller holder det å løse dei ut dagen før brygging og la dei stå i rom tempratur til man skal brygge.
Deretter helle dei forsiktig over brygget når det har nådd rett tempratur.
Eg tenkte å lage denne hoegaarden klonen her
http://www.homebrewtalk.com/f71/hoegaarden-witbier-clone-pierre-celis-white-133873/
men eg tenkte å ha havregryn oppi istede for ris skall dette går vel bra? vanlig havregryn man får på butikkane
evt hvor mye havregryn bør man ha på en 25 liter