Har nettopp komme meg gjennom mi førse brygg på beer brew 60.
Ble bra. Hadde noen bekymringer men tenkte ta det rolig ta rei en øl.(ps bksaven T er karnglete her så den kan forsvinne v visse anledninger)
Så etter samtale m kompis ang skylling som tar en mannsalder(les:en mannsalder er 90 min ca)sier han jeg ikke trenger å skylle bare ruke mer malt.
Og at jeg får ut bare ca 10% mer sukker v å skylle.....har jeg virkelig kastet ort 90 min av mitt eneste liv på å spare ca (brukte ca 12,5 kg malt til ca 15 nok per kg)20 nok.....
Føler meg rimelig dum!! :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2:
Forklar gjerne at jeg gjorde det av andre grunner. Eller er det slik at man skyller for å tyyyyne ut det siste. Og at det lett kan erstattes med litt ekstra malt(les litt)
Ble bra. Hadde noen bekymringer men tenkte ta det rolig ta rei en øl.(ps bksaven T er karnglete her så den kan forsvinne v visse anledninger)
Så etter samtale m kompis ang skylling som tar en mannsalder(les:en mannsalder er 90 min ca)sier han jeg ikke trenger å skylle bare ruke mer malt.
Og at jeg får ut bare ca 10% mer sukker v å skylle.....har jeg virkelig kastet ort 90 min av mitt eneste liv på å spare ca (brukte ca 12,5 kg malt til ca 15 nok per kg)20 nok.....
Føler meg rimelig dum!! :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2: :bank2:
Forklar gjerne at jeg gjorde det av andre grunner. Eller er det slik at man skyller for å tyyyyne ut det siste. Og at det lett kan erstattes med litt ekstra malt(les litt)