Jeg har brygget denne ett par ganger, og må si det er min favoritt stout. Har lyst å lage en kaffestout med den som base.
Snakket litt med en hyggelig medarbeider på brygging.no på Stord som mente jeg burde lage havre stouten sammen med Melkebart.
Altså brygge 50l med en combo av dem for så å tilsette 2 liter kaldpresset kaffe laga på 70g presskanne kaffe pr. l etter stormgjæring.
Kan dette bli godt?
Har blitt forklart att det jeg skal brygge er en frokost stout. Drikker ikke øl før lunch i utgangspunktet... må jeg endre på drikke vannene mine?
Snakket litt med en hyggelig medarbeider på brygging.no på Stord som mente jeg burde lage havre stouten sammen med Melkebart.
Altså brygge 50l med en combo av dem for så å tilsette 2 liter kaldpresset kaffe laga på 70g presskanne kaffe pr. l etter stormgjæring.
Kan dette bli godt?
Har blitt forklart att det jeg skal brygge er en frokost stout. Drikker ikke øl før lunch i utgangspunktet... må jeg endre på drikke vannene mine?