Sirup/Honning

Ferskingspørsmål! Skal til med batch #5 og 6 i morgen, skal brygge en IPA og en Bitter Ale. I IPA oppskriften jeg har tenkt å bruke står det at det skal tilsettes 0,6 kg Honning. I Bitteroppskriften står det 0,6 kg lys sirup. Når tilsettes sirup/honning? Under meskingen med maltet? Eller under kokingen? SKal det eventuelt løses i vann først?

Takker for svar!  :help:
 
Rett i kokekjelen, og rører mens du tømmer, for å blande.
Personlig dypper jeg boksen, og tynner restene med vørter for å få med mest mulig :)
Jeg er nok knipen :)
 
stigsolb skrev:
Rører mens du tømmer? Er redd for at i min Bratberg kompaktbrygger vil dette føre til at humlerestene som "pent" legger seg på bunnen blir med i gjæringskaret..??
Da kan du bare tilsette det litt før....
 
Tilbake
Topp