Hei san :hadet:
Endelig har jeg fått opp et øleskap i kjelleren, en gammel elektrolux fra 80 tallet med MYE plass, får vel inn nesten 6 stk 19L fat. Begynte å brenne i startanordningen når jeg skrudde den på! men fikk slukket det og byttet ut delen, og nå går den som bare det
Men jeg lurer på hva dere erfarene øleskap eiere bruker av trykk på fatet når dere tapper i glasset?
Selv har jeg 10.c i skapet og prøvde med ett trykk på 1bar men da ble det veldig mye skum og lite futt i ølet, prøvde og vri litt på skumregulatoren men følte ikke det var til stor nytte.
Da jeg minsket på trykket til ca.0,6bar ble alt veldig mye bedre, men ulempen er jo att jeg må øke trykket igjen for ver gang jeg har tatt ett glass for og oppretholde riktig CO2 nivå i ølet, eller er jeg på bærtur da?
Endelig har jeg fått opp et øleskap i kjelleren, en gammel elektrolux fra 80 tallet med MYE plass, får vel inn nesten 6 stk 19L fat. Begynte å brenne i startanordningen når jeg skrudde den på! men fikk slukket det og byttet ut delen, og nå går den som bare det
Men jeg lurer på hva dere erfarene øleskap eiere bruker av trykk på fatet når dere tapper i glasset?
Selv har jeg 10.c i skapet og prøvde med ett trykk på 1bar men da ble det veldig mye skum og lite futt i ølet, prøvde og vri litt på skumregulatoren men følte ikke det var til stor nytte.
Da jeg minsket på trykket til ca.0,6bar ble alt veldig mye bedre, men ulempen er jo att jeg må øke trykket igjen for ver gang jeg har tatt ett glass for og oppretholde riktig CO2 nivå i ølet, eller er jeg på bærtur da?