Hei bryggevenner!
Jeg er sugen på å prøve meg på en Russian Imperial Stout, da jeg har fått sansen for det i det siste.. Har alltid likt Konrads stout veldig godt, og etter å ha smakt andre RIS er nå tiden for å brygge noe sånt selv.
Noen som har en oppskrift på en ris de er fornøyde med? Virker som at oppskriften på Konrads ikke er kjent?
Og hva er det egentlig som skiller en russian imperial stout, fra en "vanlig" imperial stout?
Sent from my iPad using Tapatalk
Jeg er sugen på å prøve meg på en Russian Imperial Stout, da jeg har fått sansen for det i det siste.. Har alltid likt Konrads stout veldig godt, og etter å ha smakt andre RIS er nå tiden for å brygge noe sånt selv.
Noen som har en oppskrift på en ris de er fornøyde med? Virker som at oppskriften på Konrads ikke er kjent?
Og hva er det egentlig som skiller en russian imperial stout, fra en "vanlig" imperial stout?
Sent from my iPad using Tapatalk