Hvor har du smakt den? Jeg har ikke sett den siden Bergen Fest i sommer...
Her har du originaloppskriften fra da jeg vant hjemmebryggerkonkurransen på Bergen Ølfestival 2016.
Var med å brygge originaloppskriften oppskalert til 1000l med Hansa på Waldemars i Kalfaret. Det var det som kom på fat.
Det som kom på flaske ble nedskalert til 4,7%, brygget og tappet på CB i Kristiansand.
YEAST:
Wyeast - London Ale III 1318
Starter: Yes
Form: Liquid
Attenuation (avg): 73%
Flocculation: High
Optimum Temp: 17.78 - 23.33 C
Fermentation Temp: 18 C
Generated by Brewer's Friend - https://www.brewersfriend.com/
Date: 2017-10-25 09:44 UTC
Recipe Last Updated: 2016-07-01 17:16 UTC
Ps. Vi snakkes vel i utdrikkingslaget til Knut? Invitasjon kommer
Det var min elste datter (Ida Marie) som var på ølsmaking forrige helg, og dette var en av 6 øl de fikk smake... og 1 av de 2 hun likte.
Tenkte det kunne vært noe å brygge... litt fett at det er din oppskrift da
seff kommer jeg der, har du planer om å sette noe brygg for anledningen ?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.