jeg står og sylter årets høst av rødbeter, og de skl jo kokes.
fargen på dette vannet som blir igjen gir meg endel tanker....
ville dette fungert som en fargeatributt til øl ?
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
Se tråden eg startet her; http://norbrygg.no/forum/index.php?topic=11276.0
Eg har også fått svar fra andre enn de her inne på forum ang rådbeter i øl. Og noen sier det går fint. Eg skal prøve meg fram med 2 stk rødbeter kuttet i ørsmå biter som eg vil koke noen minutter i litt vann. Dette vannet vil eg så tilsette ølet under gjæringen. ca 20 lliters brygg.
Prøver du deg fram med rødbeter eller bjørnebær, vil eg gjerne høre erfaringene du høster
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.