Hei
har gjæret en bayer i nesten tre uker på 11 gr,brukt saflager w34/70, 23 gr rehydrert, hadde OG på 1060 og nå en FG på 1014.Har satt den nå til diacetylrast på 14 gr men det er fortsatt et tykk "teppe" med trub og gjær på toppen, som ikke vil synke til bunnen.
Skulle jeg prøve å ta av trub og gjær og flaske den etter diacetylrasten eller skulle den stå enda lengre? :jaha:
har gjæret en bayer i nesten tre uker på 11 gr,brukt saflager w34/70, 23 gr rehydrert, hadde OG på 1060 og nå en FG på 1014.Har satt den nå til diacetylrast på 14 gr men det er fortsatt et tykk "teppe" med trub og gjær på toppen, som ikke vil synke til bunnen.
Skulle jeg prøve å ta av trub og gjær og flaske den etter diacetylrasten eller skulle den stå enda lengre? :jaha: