Jeg driver og fikler med en porter-oppskrift nå. Ganske standardgreier!
batch size: 30l
OG: 1.063
FG: 1,015
IBU: 31
EBC: 84
7kg Pale
0,6kg Caramunich
0,5kg Black malt
0,5kg Chocolate
0,1kg Roasted Barley
25g Centennial@60
25g Centennial@10
25g Centennial@5
25g Centennial@1
50g Centennial@8 dager
Gjær: Nottingham (Danstar)
Spørsmålet mitt er om jeg kan bruke Citra istedenfor Centennial i denne, litt på grunn av jeg er fattig student med en haug med citra til overs som ligger i fryseren.
batch size: 30l
OG: 1.063
FG: 1,015
IBU: 31
EBC: 84
7kg Pale
0,6kg Caramunich
0,5kg Black malt
0,5kg Chocolate
0,1kg Roasted Barley
25g Centennial@60
25g Centennial@10
25g Centennial@5
25g Centennial@1
50g Centennial@8 dager
Gjær: Nottingham (Danstar)
Spørsmålet mitt er om jeg kan bruke Citra istedenfor Centennial i denne, litt på grunn av jeg er fattig student med en haug med citra til overs som ligger i fryseren.