Pils med litt lite kullsyre

Hei, jeg har brygget min 2 og 3. batch med pils samtidig, den første ble perfekt - 2 og 3 - tilsammen ca 80 liter har litt dårligere med kullsyre.

Jeg har benyttet sukkerbiter for karbonering, noe som har fungert perfekt på min første pils og mine ale, men denne gangen er det litt tamt øl...
Jeg tror det skyldes at det har blitt lagret kaldere enn sin forgjenger, så da er spørsmålet etter 7-8 uker lagring (kaldt), vil det hjelpe om det står varmt nå, eller er gjæren ferdig?

Øl´en er forøvrig meget god!
 
Takk for svar Oddvar, da er batch´en flyttet inn i varmen, og der får den stå til den enten har karbonert seg opp til akseptabelt nivå eller at jeg blir tørst nok - hva enn som kommer først ;-)
 
Ja da, det hjelper allerede, tok inn noen flasker (en uke) før jeg postet og det er en viss forskjell til de som ble tatt inn for to dager siden.
 
Tilbake
Topp