roedskjegg78
Norbrygg-medlem
Straks påske!
Skal holde en øl - og matsmaking i påska. Tenkte å pare påskematen med litt ulike øl. Kvikk Lunsj og bokkøl, pinnekjøtt og geuze, spekemat og typisk lys påskeøl etc. Er det nokon som har tips til ølsortar (gjerne også spesifikk øl/bryggeri) og evt. påskemat som bør med?
Og : Så vidt eg kan sjå er tradisjonelt sett lyst påskeøl ei relativt ny greie. Er det nokon som har litt input om påskeølets historie eller tips til kilder?
Skal holde en øl - og matsmaking i påska. Tenkte å pare påskematen med litt ulike øl. Kvikk Lunsj og bokkøl, pinnekjøtt og geuze, spekemat og typisk lys påskeøl etc. Er det nokon som har tips til ølsortar (gjerne også spesifikk øl/bryggeri) og evt. påskemat som bør med?
Og : Så vidt eg kan sjå er tradisjonelt sett lyst påskeøl ei relativt ny greie. Er det nokon som har litt input om påskeølets historie eller tips til kilder?