Hei
Det har gått dårlig med ett av to brygg jeg skulle servere gjester på Fredag.
har en EPA som i morgen har stått i 10 dager.
Om jeg tapper på fat i morgen, kjøler og rister, skal det være serverbart på fredag.
Men.... 10 dager er jo veldig kort tid. normalt gjærer jeg i 14 til 21 dager.
noen som har erfaring med dette?
er det verdt et forsøket, eller er det bedre å innrømme nederlaget, servere det gode, og fylle opp resten med butikk-øl.
BS
Det har gått dårlig med ett av to brygg jeg skulle servere gjester på Fredag.
har en EPA som i morgen har stått i 10 dager.
Om jeg tapper på fat i morgen, kjøler og rister, skal det være serverbart på fredag.
Men.... 10 dager er jo veldig kort tid. normalt gjærer jeg i 14 til 21 dager.
noen som har erfaring med dette?
er det verdt et forsøket, eller er det bedre å innrømme nederlaget, servere det gode, og fylle opp resten med butikk-øl.
BS