Uhm.... Jada ..
I et forsøk på å lage en pale ale som skulle ha litt røyksmak, så fikk jeg definitivt til det ...
det smaker omtrent som om man hadde putta 100 sneiper på et norgesglass og tømt vann på ..for deretter og drikke det.
Smaker definitivt røyk, men altså ikke akkurat godt :syk:
Spørsmålet mitt er da egentlig hvordan røykmalt smaken utvikler seg over tid. Jeg tok bare en prøve av ølet fra dunken som
har stått til gjæring i ca 10 dager. Tenkte la den stå ca en uke til. Gjæren jeg brukte var denne gangen safeale 04 tørrgjær.
Er det håp for brygget tro? Kan man kanskje tilsette noe når det settes på fat for å nøytralisere den særdeles skarpe sneipsmaken?
I et forsøk på å lage en pale ale som skulle ha litt røyksmak, så fikk jeg definitivt til det ...
det smaker omtrent som om man hadde putta 100 sneiper på et norgesglass og tømt vann på ..for deretter og drikke det.
Smaker definitivt røyk, men altså ikke akkurat godt :syk:
Spørsmålet mitt er da egentlig hvordan røykmalt smaken utvikler seg over tid. Jeg tok bare en prøve av ølet fra dunken som
har stått til gjæring i ca 10 dager. Tenkte la den stå ca en uke til. Gjæren jeg brukte var denne gangen safeale 04 tørrgjær.
Er det håp for brygget tro? Kan man kanskje tilsette noe når det settes på fat for å nøytralisere den særdeles skarpe sneipsmaken?