Som ny oppstarta ekstratbrygger har jeg hatt litt problemer med å finne varrierte oppskrifter.
Men etter å ha gått igjenom linkene på norbrygg siden fant jeg en side jeg tenkte jeg skulle gjøre flere oppmerksom på
http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipes
Ligger mest malt oppskrifter der, men ganske mange ekstrakt også.
Så har jeg noen spørsmål dere med litt mer erfaring kanskje kan oppklare
Hva menes med dette? Hvilken av prosentene er den reele og hva er forskjellen?
Alcohol: 4.5% v/v (3.6% w/w)
Mange av oppskriftene bruker "Amber malt extract", er dette et spesielt ekstrakt?
De som drifter siden må også få ryddet opp i linkene, veldig mange av de som ikke fungerer lenger
Men etter å ha gått igjenom linkene på norbrygg siden fant jeg en side jeg tenkte jeg skulle gjøre flere oppmerksom på
http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipes
Ligger mest malt oppskrifter der, men ganske mange ekstrakt også.
Så har jeg noen spørsmål dere med litt mer erfaring kanskje kan oppklare
Hva menes med dette? Hvilken av prosentene er den reele og hva er forskjellen?
Alcohol: 4.5% v/v (3.6% w/w)
Mange av oppskriftene bruker "Amber malt extract", er dette et spesielt ekstrakt?
De som drifter siden må også få ryddet opp i linkene, veldig mange av de som ikke fungerer lenger