Planen min er:
Volum:25 liter
OG:1065
FG: 1012
Alcohol:5.9 % by vol.
Colour:15 EBC
Bitterness:71 IBU tinseth
BU/GU:1.18
Malt
Warminster Maris Otter Pale 5 EBC 5800g
Castle Malting Munich 25 EBC 300g
Weyermann CaraAmber 70 EBC 250g
Castle Malting Cara Gold 120EBC 100g
Humle
35g Summit18%alpha 30g 60min
25g Citra11.9%alpha 15min
25g Sorachi Ace12%alpha 15min
25g Citra11.9%alpha 2min
25g Sorachi Ace12%alpha 2min
10g Citra11.9%alpha tørr 7dager
10g Sorachi Ace12%alpha tørr 7dager
10g Citra11.9%alpha tørr 10dager
10g Sorachi Ace12%alpha tørr 10dager
Har sett over en del oppskrifter og stjålet litt hist og pist(pga. tilgang på råvarer og slikt), ser dette ok ut?
Usikker på humleskjema.. burde jeg bytte humletyper?
Volum:25 liter
OG:1065
FG: 1012
Alcohol:5.9 % by vol.
Colour:15 EBC
Bitterness:71 IBU tinseth
BU/GU:1.18
Malt
Warminster Maris Otter Pale 5 EBC 5800g
Castle Malting Munich 25 EBC 300g
Weyermann CaraAmber 70 EBC 250g
Castle Malting Cara Gold 120EBC 100g
Humle
35g Summit18%alpha 30g 60min
25g Citra11.9%alpha 15min
25g Sorachi Ace12%alpha 15min
25g Citra11.9%alpha 2min
25g Sorachi Ace12%alpha 2min
10g Citra11.9%alpha tørr 7dager
10g Sorachi Ace12%alpha tørr 7dager
10g Citra11.9%alpha tørr 10dager
10g Sorachi Ace12%alpha tørr 10dager
Har sett over en del oppskrifter og stjålet litt hist og pist(pga. tilgang på råvarer og slikt), ser dette ok ut?
Usikker på humleskjema.. burde jeg bytte humletyper?