Hej medbryggere
Jeg har et lille problem som jeg håber nogen kan hjælpe med.
Jeg har for 14 dage siden brygget en Bock. Fermiteringen var 2 x 1 uge ved 9-12 grader (gær Saflager 189) Den har nu været flasket i 1 uge og skummer ganske meget ved åbning.
OG: 1070 FG: 1028, FG: burde havde været ca. 1014.
Jeg kan jo godt regne ud at den ikke er færdiggæret, men for mange unger og manglende erfaring gjorde at jeg alligevel flaskede
Spørgsmålet er nu What to do?
Hilsen
Christian :godtoel:
Jeg har et lille problem som jeg håber nogen kan hjælpe med.
Jeg har for 14 dage siden brygget en Bock. Fermiteringen var 2 x 1 uge ved 9-12 grader (gær Saflager 189) Den har nu været flasket i 1 uge og skummer ganske meget ved åbning.
OG: 1070 FG: 1028, FG: burde havde været ca. 1014.
Jeg kan jo godt regne ud at den ikke er færdiggæret, men for mange unger og manglende erfaring gjorde at jeg alligevel flaskede
Spørgsmålet er nu What to do?
Hilsen
Christian :godtoel: