Heisan. Her trenger jeg hjelp. Har fått i oppdrag å finne passende øl til en meny.
Forrett : Gratinerte reker, her tenkte jeg på en belgisk saison eller er det andre ting som passer bedre.
Hovedrett : Indrefilet av svin, her er jeg blank, kanskje en pale ale, er ikke sikker.
Dessert : Creme brulee, dette er jo veldig søtt, blir det for mye med bokkøl?
Det er jo veldig mye å velge mellom, så jeg håper noen har noen kreative ideer. De som skal spise dette er folk som i utgangspunktet er interessert i å lære mer om øl.
Forrett : Gratinerte reker, her tenkte jeg på en belgisk saison eller er det andre ting som passer bedre.
Hovedrett : Indrefilet av svin, her er jeg blank, kanskje en pale ale, er ikke sikker.
Dessert : Creme brulee, dette er jo veldig søtt, blir det for mye med bokkøl?
Det er jo veldig mye å velge mellom, så jeg håper noen har noen kreative ideer. De som skal spise dette er folk som i utgangspunktet er interessert i å lære mer om øl.