Pils skal vel lagres en god stund lenger enn 3 uker etter tapping for å bli prima..
Hva med en ordinær pale ale? IPA er kanskje ikke etter alles smak enda, men liker en ikke pale ale kan en vel umulig like øl i det hele tatt
Jeg spurte for jeg var ikke sikker på at jeg ville rekke og få pilsen ferdig men med et ja så valgte jeg og prøve.
Den står i allfall på gjæring Jeg har 60 liter red ale og en del Boston lager så det blir vel en råd
Jeg er intresert i gode oppskrifter så jeg tar i mot dem med takk.
Jeg er pensjonist og bor i Florida 6 måneder i året og en foretning som heter Total Wine noen minutter fra der jeg bor har
2500 ølsorter så det blir en del smaking.Det er også en opplevelse og gå der og lese på etikettene.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.