Har søkt på forum, men ikke funnet noe som er helt dekkende.
Problemstilling:
øl karboneres på Cornelius fat, og tappes på flasker med mottrykksfyller. Ølet smaker fortreffelig ved flasking, men etter litt lagring på flasker begynner det å smake litt syrlig, så surt (litt som om det er okydert).
Flaskene vaskes, steriliseres i steamer, og så i bløt i starsan. Ellers nøye med renhold.
Flaskene lagres i kjølerom, men med lys på konstant - kan dette være medvirkende?
Har skjedd med både chiliporter og Stout.
På forhånd takk
Problemstilling:
øl karboneres på Cornelius fat, og tappes på flasker med mottrykksfyller. Ølet smaker fortreffelig ved flasking, men etter litt lagring på flasker begynner det å smake litt syrlig, så surt (litt som om det er okydert).
Flaskene vaskes, steriliseres i steamer, og så i bløt i starsan. Ellers nøye med renhold.
Flaskene lagres i kjølerom, men med lys på konstant - kan dette være medvirkende?
Har skjedd med både chiliporter og Stout.
På forhånd takk