øl & mat i påsken

Hei!

Litt utenom det vanlige kanskje, men jeg har et spørsmål om mat & øl kombinasjon. Tenkte at det helt sikkert er mange her inne som har formeninger og erfaringer med dette :)

Jeg skal servere en liten tre-retters til foreldrene mine når de kommer på fjellet 1 dag etter meg neste helg.

Har nettopp vært i Thailand og blitt helt hekta på Tom Kha Gai suppe, og skal lage det fra bunnen av (for tredje gang etter jeg kom hjem for to uker siden). Denne kommer ikke til å bli veldig sterk, da jeg ønsker at foreldrene mine skal leve mange år til ;)

Til forrett hadde jeg tenkt å kjøre noe enkel bruschetta med baguette, hvitløk, tomat og basilikum.

Jeg trenger rett og slett tips og ideer til hva slags øl jeg skal kombinere med maten.


Forrett : Bruschetta - øl : <trenger input>
Hovedrett : Tom Kha Gai suppe (kylling) - øl : <trenger input>
Dessert : God gammaldags vaniljeis og fantastiske Nøgne Ø Porter

Noen formeninger ? :)

Bekkern
 
heyhey, mange svar allerede :) Tusen takk! Kan tyde på at jeg må drikke øl de neste dagene for å teste svarene ( å huff nå er det fælt nå ;) )
 
Ja, det er et slit! Anbefaler deg boken "The Brewmaster's Table" av Garrett Oliver (hvis du ikke allerede har den. Mye fint å hente ang. kombinasjoner av mat og drikke i den.
 
Gahr skrev:
Ja, det er et slit! Anbefaler deg boken "The Brewmaster's Table" av Garrett Oliver (hvis du ikke allerede har den. Mye fint å hente ang. kombinasjoner av mat og drikke i den.

Suverent! Den skal jeg sjekke ut :)
Takk for tips!
 
til thom kha gai suppe
er det helt klart singha som må drikkes.
øl merke som blir laget utenfor khon kaen city i thailand.
der har jeg vært.
 
Tilbake
Topp