OKTOBER
.festival i Rogaland ?
"Bryggelaget Medgang og Hølland Brygg (samt det potensielle råvare-innkjøpslaget : Felles-ølet)
inviterer lokale heimebryggjarar til fordomsfri og festleg:
Øl-, mat-, brygge- og musikk-kveld.
Stad : Ogna .. der Dalane må gi seg for flatlandet (eller omvendt)
25 oktober 2008, klokkå 1600.
Ogna ligg i Hå kommune. Dit kjem ein lett via Riksvei 44 , eller med lokaltog på Jærbanen.
Hølland Brygg har lokaler inst i Ogna, der sand-sletter sluttar mot knallhardt fjell.
Fest-høgtida vert helden i Odd Rune Hølland sin gamle låve-katedral.
Invitatorane har over nokre år brygga eige øl, i låve og garasje, med hjelp av stadig betre råvarer: Malt, humle, IVAR-vatn eller kjeldevatn, samt god gjær.
Progresjon og utvikling har etter all erfaring betre vilkår i større miljø !?
Av den grunn ynskjer me å verta kjende med fleire sanne gastronomiske entusiastar, som veit å setja pris på gode varer og godt handverk!
Meld dykk på STRAKS !!!: [email protected] 986 51 084 [email protected] 480 48 234
Me ynskjer at festivaldeltakarane tek med seg øl frå eigen produksjon, til felles glede, nyting og vurdering.
Om invitert personell melder seg til høgverdig fest, kan me vonaleg oppleva representasjon frå 8 til 10 bryggelag / enkeltmanns-foretak - eller meir. Deltakarantal vil truleg grensa mot 50 personar.
Erfaring tilseier at matstell ved brygging overgår dei matopplevingane ein i beste fall opplever andre stader.
2 hundrelappar vert lite i slikt høve, når ein er trygg på at handverkarane nyttar dei beste råvarer og handterer desse rett!
"Bryggelaget Medgang og Hølland Brygg (samt det potensielle råvare-innkjøpslaget : Felles-ølet)
inviterer lokale heimebryggjarar til fordomsfri og festleg:
Øl-, mat-, brygge- og musikk-kveld.
Stad : Ogna .. der Dalane må gi seg for flatlandet (eller omvendt)
Ogna ligg i Hå kommune. Dit kjem ein lett via Riksvei 44 , eller med lokaltog på Jærbanen.
Hølland Brygg har lokaler inst i Ogna, der sand-sletter sluttar mot knallhardt fjell.
Fest-høgtida vert helden i Odd Rune Hølland sin gamle låve-katedral.
Invitatorane har over nokre år brygga eige øl, i låve og garasje, med hjelp av stadig betre råvarer: Malt, humle, IVAR-vatn eller kjeldevatn, samt god gjær.
Progresjon og utvikling har etter all erfaring betre vilkår i større miljø !?
Av den grunn ynskjer me å verta kjende med fleire sanne gastronomiske entusiastar, som veit å setja pris på gode varer og godt handverk!
Meld dykk på STRAKS !!!: [email protected] 986 51 084 [email protected] 480 48 234
Me ynskjer at festivaldeltakarane tek med seg øl frå eigen produksjon, til felles glede, nyting og vurdering.
Om invitert personell melder seg til høgverdig fest, kan me vonaleg oppleva representasjon frå 8 til 10 bryggelag / enkeltmanns-foretak - eller meir. Deltakarantal vil truleg grensa mot 50 personar.
Erfaring tilseier at matstell ved brygging overgår dei matopplevingane ein i beste fall opplever andre stader.
2 hundrelappar vert lite i slikt høve, når ein er trygg på at handverkarane nyttar dei beste råvarer og handterer desse rett!