OG-1.063 FG-1.001 - kan dette stemme?

Jeg har brygget en saison, mesket på 63 grader, 14 dager på kar, er nå klar for flasking og tikker inn på 1.001! Er det fare for at denne er infisert? Smaker bra når jeg smakte av den før flasking.
 

Vedlegg

  • uploadfromtaptalk1409499652723.jpg
    uploadfromtaptalk1409499652723.jpg
    25,2 KB · Sett: 85
Min stoppet på 1.005 med bittelitt sukker tilsatt. Rimelig vanlig etter hva jeg ser på nettet.
 
Tror ikke det er helt unormalt.

Hvilken gjær har du brukt? Prøvde meg nylig med wlp566 Saison II. Et monster av en gjær, som tok min vørter fra 1.060 til 1.003... Hadde mesket lavt og lenge (63 grader, 90 minutter), og brukt ca 10 % hvitt sukker, i håp om en tørr saison, men dette var litt for mye av det gode.

Kommer nok til å justere oppskriften litt neste gang, for denne gjæren gav noen fantastiske toner til ølet, så den skal brukes igjen!
 
Tilbake
Topp