sitter nå med 22/23 liter øl på gæringsdunken
tenkte og flaske idag
da har det stått 16 dager til gjæring og det popper nesten aldri i gjærlåsen
spørmålet er sukkermengden per liter veske/hvor sterk sukkerlake per liter flaske?
har sett noen bruke sukkerlake istedenfor sukkerbiter/carboneringsdrops
da er spørmålet mitt hvor sterk sukkerlake er det som brukes hva er blandingsforholdene
har fulgt instruksene til punkt og prikke både den forbedrede ekstrakt/ølsett infoen her ifra forum og den som står i instruksen
men sukkret er jeg fortsatt usikker på :jaha:
dette er coopers lager brygget med malt istedenfor sukker ?
Håper på raske svar :biersmile:
tenkte og flaske idag
da har det stått 16 dager til gjæring og det popper nesten aldri i gjærlåsen
spørmålet er sukkermengden per liter veske/hvor sterk sukkerlake per liter flaske?
har sett noen bruke sukkerlake istedenfor sukkerbiter/carboneringsdrops
da er spørmålet mitt hvor sterk sukkerlake er det som brukes hva er blandingsforholdene
har fulgt instruksene til punkt og prikke både den forbedrede ekstrakt/ølsett infoen her ifra forum og den som står i instruksen
men sukkret er jeg fortsatt usikker på :jaha:
dette er coopers lager brygget med malt istedenfor sukker ?
Håper på raske svar :biersmile: