Takk, Brede. Stusser allikevel litt på hvordan jeg skal "gripe an" svaret på spm. 1. I følge "nybegynner boka" leser jeg at det er mulig å helle ny vørter rett på gjærkaka etter omstikking.
Dette er også nevn som et alternativ i annen litteratur uten at jeg kan finne noen betenkeligheter rundt gjærmengden, men innrømme glatt at Brede's kommentar virker veldig fornuftig.
Neste spm. er da hvordan jeg på en "vitenskapelig måte" reduserer gjærmengden og kommer i gang med nytt brygg i praksis ? :attevar:
Noen som har erfaring med dette som kan dele kunnskap?
Dette er også nevn som et alternativ i annen litteratur uten at jeg kan finne noen betenkeligheter rundt gjærmengden, men innrømme glatt at Brede's kommentar virker veldig fornuftig.
Neste spm. er da hvordan jeg på en "vitenskapelig måte" reduserer gjærmengden og kommer i gang med nytt brygg i praksis ? :attevar:
Noen som har erfaring med dette som kan dele kunnskap?