[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: St. Richards Ale
Øltype: 4.A. English brown ale
Antall poeng i konkurransen: 39,67 av 50
OG: 1056
FG: 1020
Farve (beregnet): 63 EBC
Beregnet bitter: 18 IBU, med formel ukjent.
Vørtermengde: 19,5 l
Sluttvolum: 18,5 l
Malt & sukker
3700 gram % Pale 5,5 EBC
672 gram % Crystal 150 EBC
500 gram % Havregryn (egenrøstet) 100 EBC
102 gram % Svartmalt 1350 EBC
145 gram % Sjokolademalt 1250 EBC
Vann
15 l til innmesking
15 l til skylling
Meskeskjema
75 min 66 °C
Humle
8 gram Nothern Brewer Pellet 9,6 %-alfa 60 min
8 gram East Kent Goldings Pellet 5,5 %-alfa 60 min
14,3 gram Styrian Golding Pellet 3,6 %-alfa 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Muntons Overgjær Tørrgjær 6g
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 20 grader
Modning/sekundærgjæring 75 dager ved 20 grader
Lagring 100 dager ved 9 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 7.09.2008
Tappedato: 30.11.2008
Kommentar: Havregrynet er røstet i stekovn på 150-175 grader i en time. [/tt]
Navn på brygget: St. Richards Ale
Øltype: 4.A. English brown ale
Antall poeng i konkurransen: 39,67 av 50
OG: 1056
FG: 1020
Farve (beregnet): 63 EBC
Beregnet bitter: 18 IBU, med formel ukjent.
Vørtermengde: 19,5 l
Sluttvolum: 18,5 l
Malt & sukker
3700 gram % Pale 5,5 EBC
672 gram % Crystal 150 EBC
500 gram % Havregryn (egenrøstet) 100 EBC
102 gram % Svartmalt 1350 EBC
145 gram % Sjokolademalt 1250 EBC
Vann
15 l til innmesking
15 l til skylling
Meskeskjema
75 min 66 °C
Humle
8 gram Nothern Brewer Pellet 9,6 %-alfa 60 min
8 gram East Kent Goldings Pellet 5,5 %-alfa 60 min
14,3 gram Styrian Golding Pellet 3,6 %-alfa 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Muntons Overgjær Tørrgjær 6g
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 20 grader
Modning/sekundærgjæring 75 dager ved 20 grader
Lagring 100 dager ved 9 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 7.09.2008
Tappedato: 30.11.2008
Kommentar: Havregrynet er røstet i stekovn på 150-175 grader i en time. [/tt]