[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Belgisk Dubbel
Øltype: Belgisk Dubbel
Antall poeng i konkurransen: 42,67 av 50
OG: 1.063
FG: 1.012
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: 22 IBU
Vørtermengde: 19 l
Sluttvolum: 17 l
Malt & sukker
3300 gram Muntons Light extract
500 gram Spraymalt hvete
200 gram Krystallmalt
200 gram Sjokolademalt
270 gram Candissukker
Vann
- l til innmesking
- l til skylling
Meskeskjema
Humle
30 gram Saaz Pellet 3,7 %-alfa 60 min
15 gram Hallertau Pellet 2,2 %-alfa 60 min
15 gram Hallertau Pellet 2,2 %-alfa 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 65 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Trappist Flytende 2100 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 16 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 4.12.2007
Tappedato: 6.01.2008
Kommentar: [/tt]
Navn på brygget: Belgisk Dubbel
Øltype: Belgisk Dubbel
Antall poeng i konkurransen: 42,67 av 50
OG: 1.063
FG: 1.012
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: 22 IBU
Vørtermengde: 19 l
Sluttvolum: 17 l
Malt & sukker
3300 gram Muntons Light extract
500 gram Spraymalt hvete
200 gram Krystallmalt
200 gram Sjokolademalt
270 gram Candissukker
Vann
- l til innmesking
- l til skylling
Meskeskjema
Humle
30 gram Saaz Pellet 3,7 %-alfa 60 min
15 gram Hallertau Pellet 2,2 %-alfa 60 min
15 gram Hallertau Pellet 2,2 %-alfa 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 65 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Trappist Flytende 2100 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 16 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 4.12.2007
Tappedato: 6.01.2008
Kommentar: [/tt]