[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Vinterpils
Øltype: Tysk pils
Antall poeng i konkurransen: 1. premie Publikumsfavoritt
OG: 1060
FG: 1010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 23 IBU
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 18 l
Malt & sukker
6500 gram 100 % pilsner malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 50 gr C
30 min 60 gr C
30 min 67 gr C
Humle
50 gram Saaz 3,8 % alfa pellets koketid 60 min
20 gram Saaz 3,8 % alfa pellets koketid 15 min
20 gram Saaz 3,8 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Bavarian Lager 1,5 l gjærstarter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 13 dager ved 12 gr C
Modning/sekundærgjæring 2 dager ved 0 gr C
lagring 14 dager ved 4 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: kunstig
Bryggedato: 11.02.2007
Tappedato: 12.03.2007
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Vinterpils
Øltype: Tysk pils
Antall poeng i konkurransen: 1. premie Publikumsfavoritt
OG: 1060
FG: 1010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 23 IBU
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 18 l
Malt & sukker
6500 gram 100 % pilsner malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 50 gr C
30 min 60 gr C
30 min 67 gr C
Humle
50 gram Saaz 3,8 % alfa pellets koketid 60 min
20 gram Saaz 3,8 % alfa pellets koketid 15 min
20 gram Saaz 3,8 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Bavarian Lager 1,5 l gjærstarter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 13 dager ved 12 gr C
Modning/sekundærgjæring 2 dager ved 0 gr C
lagring 14 dager ved 4 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: kunstig
Bryggedato: 11.02.2007
Tappedato: 12.03.2007
Kommentar: [/size][/tt]