Generell informasjon
Navn på brygget: Tykjen
Øltype: A. Barleywine
Antall poeng i konkurransen: 46 av 50
OG: 1.104
FG: 1.030
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 92 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
18500 gram 92,5 % pale ale malt
1500 gram 7,5 % krystallmalt
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 66 ºC
Humle
94 gram Nordbrauer 10,0 % alfa pellets koketid 90 min
40 gram EKG 4,9 % alfa pellets koketid 15 min
40 gram EKG 4,9 % alfa pellets koketid 2 min + 10 min trekk
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1028 London Ale Slurry 0,7 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 25 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 25 dager ved 20 ºC
Lagring 3 år ved variabel temp
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 08.02.2003
Tappedato: 27.03.2003
Navn på brygget: Tykjen
Øltype: A. Barleywine
Antall poeng i konkurransen: 46 av 50
OG: 1.104
FG: 1.030
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 92 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
18500 gram 92,5 % pale ale malt
1500 gram 7,5 % krystallmalt
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 66 ºC
Humle
94 gram Nordbrauer 10,0 % alfa pellets koketid 90 min
40 gram EKG 4,9 % alfa pellets koketid 15 min
40 gram EKG 4,9 % alfa pellets koketid 2 min + 10 min trekk
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1028 London Ale Slurry 0,7 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 25 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 25 dager ved 20 ºC
Lagring 3 år ved variabel temp
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 08.02.2003
Tappedato: 27.03.2003