[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne Imperial Stout
Øltype: D. Imperial Stout
Antall poeng i konkurransen: 41,75 av 50
OG: 1.085
FG: 1.024
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 23,5 l
Sluttvolum: 22,0 l
Malt & sukker
6000 gram 80,0 % Pale malt Muntons ? EBC
250 gram 3,3 % Caramalt Muntons ? EBC
500 gram 6,7 % Crystal malt Muntons ? EBC
200 gram 2,7 % Chocolate malt Muntons ? EBC
300 gram 4,0 % Roast Barley Muntons ? EBC
250 gram 3,3 % Billingtons melassesukker (mørkt brunt sukker) ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 69 ºC
Humle
107 gram Challenger 7,4 % alfa plugg koketid 90 min
40 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
5 gram Irish Moss koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Lagring 120 dager ved 19 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 12.12.2004
Tappedato: 26.12.2004
Kommentar:
120 g farin til priming[/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne Imperial Stout
Øltype: D. Imperial Stout
Antall poeng i konkurransen: 41,75 av 50
OG: 1.085
FG: 1.024
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 23,5 l
Sluttvolum: 22,0 l
Malt & sukker
6000 gram 80,0 % Pale malt Muntons ? EBC
250 gram 3,3 % Caramalt Muntons ? EBC
500 gram 6,7 % Crystal malt Muntons ? EBC
200 gram 2,7 % Chocolate malt Muntons ? EBC
300 gram 4,0 % Roast Barley Muntons ? EBC
250 gram 3,3 % Billingtons melassesukker (mørkt brunt sukker) ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 69 ºC
Humle
107 gram Challenger 7,4 % alfa plugg koketid 90 min
40 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
5 gram Irish Moss koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Lagring 120 dager ved 19 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 12.12.2004
Tappedato: 26.12.2004
Kommentar:
120 g farin til priming[/size][/tt]