[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bakkebo's Royal Stout
Øltype: D. Imperial stout
Antall poeng i konkurransen: 37,6 av 50
OG: 1.068
FG: 1.020
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 41,2 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
6000 gram 73,2 % pale malt ? EBC
1000 gram 12,2 % crystal (80-100L) ? EBC
500 gram 6,1 % havre ? EBC
400 gram 4,9 % sjokolademalt ? EBC
300 gram 3,7 % roasted barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 67 ºC
Humle
40 gram Northern Brewer ? % alfa pellets koketid 60 min
20 gram Fuggles ? % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: London Ale Slurry 600 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 16-20 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 16-20 ºC
Lagring 42 dager ved 10-4 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 07.01.2004
Tappedato: 18.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Bakkebo's Royal Stout
Øltype: D. Imperial stout
Antall poeng i konkurransen: 37,6 av 50
OG: 1.068
FG: 1.020
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 41,2 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
6000 gram 73,2 % pale malt ? EBC
1000 gram 12,2 % crystal (80-100L) ? EBC
500 gram 6,1 % havre ? EBC
400 gram 4,9 % sjokolademalt ? EBC
300 gram 3,7 % roasted barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 67 ºC
Humle
40 gram Northern Brewer ? % alfa pellets koketid 60 min
20 gram Fuggles ? % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: London Ale Slurry 600 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 16-20 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 16-20 ºC
Lagring 42 dager ved 10-4 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 07.01.2004
Tappedato: 18.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]