[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Flattulator
Øltype: Dobbelbokk
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.078
FG: 1.023
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 30 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 27 l
Malt & sukker
9300 gram 88,6 % Münchenermalt ? EBC
500 gram 4,8 % Caramünchener malt ? EBC
200 gram 1,9 % Sjokolademalt ? EBC
500 gram 4,8 % medium spraymalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 40 ºC
20 min 60 ºC
40 min 70 ºC
Humle
80 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 90 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2278 Czech Pils slurry 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 10 ºC
Modning/sekundærgjæring 21 dager ved 10 ºC
Lagring 90 dager ved 2 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.10.2003
Tappedato: 06.11.2003
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Flattulator
Øltype: Dobbelbokk
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.078
FG: 1.023
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 30 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 27 l
Malt & sukker
9300 gram 88,6 % Münchenermalt ? EBC
500 gram 4,8 % Caramünchener malt ? EBC
200 gram 1,9 % Sjokolademalt ? EBC
500 gram 4,8 % medium spraymalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 40 ºC
20 min 60 ºC
40 min 70 ºC
Humle
80 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 90 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2278 Czech Pils slurry 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 10 ºC
Modning/sekundærgjæring 21 dager ved 10 ºC
Lagring 90 dager ved 2 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.10.2003
Tappedato: 06.11.2003
Kommentar:[/size][/tt]