Har satt sammen ett konservativ brygg til jul. Det er mitt brygg nr to, så må forsøke å safe inn dette. Det begynner å nærme seg advent.
3,0 kg Munchen
2,0 kg pils malt
0,5 dark crystal 135 ebc
90 min mesk på 66c
25 g saaz 60 min kok
25 g saaz 15 min kok
total kok 90 min
Nottingham dry ale gjær
to uker gjæring
karbonering på flaske i rom temp to uker deretter kjøleskap.
Bruker BB30 v2
Hva tenker forumet om dette brygget?
3,0 kg Munchen
2,0 kg pils malt
0,5 dark crystal 135 ebc
90 min mesk på 66c
25 g saaz 60 min kok
25 g saaz 15 min kok
total kok 90 min
Nottingham dry ale gjær
to uker gjæring
karbonering på flaske i rom temp to uker deretter kjøleskap.
Bruker BB30 v2
Hva tenker forumet om dette brygget?