Første brygget alene i dag. GIkk vel stort sett som det skulle, men med tanke på at jeg var på plass i lokalet i 10 tida, og ikke var ferdig før rundt 21:00 så forstår jeg jo at det er greiere å være med noen som har gjort dette noen ganger.
Utstyret på plass igjen etter maling av benken og gulvet siste uken.
Mesk, ser jo forståvidt greit ut.
Nei, iphone er IKKE et bra kamera. Burde tatt med det vanlige kameraet, men.... Øsekar i meskekaret var lettere enn forrige metode.
Men til tross for full gryte så bommet jeg på og, skulle nå 1045, endte etter kok på 1055 (målt på restene i bunn av kokekaret etter at jeg hadde tappet gjæringsdunkene opp, og det stort sett var mye humle/protein igjen)
Mye protein på toppen også. Så nesten ut som tofu. Men smaken var helt anderledes
Det jeg ikke helt forsto, skulle ikke restene av pellets legge seg i bånn etter kok og kjøling med whirlepool?
Da er det 3 uker til det flyttes over på fat. Og et par uker etter det igjen blir det prøvesmaking... Håper bare jeg har fått kegerator / ølskapet ferdig til den tid. Blir vel en bildeserie utifra det også ettervært.
Edit: skriveleif

Utstyret på plass igjen etter maling av benken og gulvet siste uken.

Mesk, ser jo forståvidt greit ut.

Nei, iphone er IKKE et bra kamera. Burde tatt med det vanlige kameraet, men.... Øsekar i meskekaret var lettere enn forrige metode.

Men til tross for full gryte så bommet jeg på og, skulle nå 1045, endte etter kok på 1055 (målt på restene i bunn av kokekaret etter at jeg hadde tappet gjæringsdunkene opp, og det stort sett var mye humle/protein igjen)
Mye protein på toppen også. Så nesten ut som tofu. Men smaken var helt anderledes

Det jeg ikke helt forsto, skulle ikke restene av pellets legge seg i bånn etter kok og kjøling med whirlepool?
Da er det 3 uker til det flyttes over på fat. Og et par uker etter det igjen blir det prøvesmaking... Håper bare jeg har fått kegerator / ølskapet ferdig til den tid. Blir vel en bildeserie utifra det også ettervært.
Edit: skriveleif