Jeg har begynt med vin (i tillegg til øl) og ifm dette så skulle jeg "degasse" vinen i går, med en modifisert stekespade som da funker som en slags "visp" som får ut kullsyren.
Anyway... Idiot som jeg er glemte jeg å stramme til skikkelig på drillen så den desinfiserte stekespaden havnet oppi vinen.
Vanligvis hadde jeg bare brukt en hevert og flyttet vinen over i ett annet kar, men siden jeg selvfølgelig gikk tom for starsan i går så turte jeg ikke prøve på dette. Vinen blir flyttet i dag over på ett annet kar.
Spørsmålet er: har jeg ødelagt vinen nå? Vil plasten fra stekespaden lekke fra seg giftstoffer og annet f-nskap ut i vinen på de drøye 24 timene den får kose seg der?
Anyway... Idiot som jeg er glemte jeg å stramme til skikkelig på drillen så den desinfiserte stekespaden havnet oppi vinen.
Vanligvis hadde jeg bare brukt en hevert og flyttet vinen over i ett annet kar, men siden jeg selvfølgelig gikk tom for starsan i går så turte jeg ikke prøve på dette. Vinen blir flyttet i dag over på ett annet kar.
Spørsmålet er: har jeg ødelagt vinen nå? Vil plasten fra stekespaden lekke fra seg giftstoffer og annet f-nskap ut i vinen på de drøye 24 timene den får kose seg der?