Nærmer meg med stormskritt mine første ekstraktbrygg, så tenkte å legge ut oppskriftene her for å høre va folk syntes.
Den første jeg skal brygge er en American Pale Ale(HE-Brew):
3.6kg Lys Malt Ekstrakt
200g Crystal Malt 135 (som en sånn teposesak, huske ikke ka det het)
40g Amarillo 60min
20g Cascade 10min
Safale US-05
Den andre jeg begir meg ut på er en Belgisk Wit(Wit-Ness Perfection):
4.5kg Hvete ekstrakt
50g Hallertauer Tradition 60min
Belgian White Yeast(litt usikker på hvilken gjær)
Tilsettes når det er 10min igjen av kokingen:
30g revet sitronskall
10g revet appelsinskall
30g korianderfrø
Bruker tørrgjær ved begge bryggene.
Tar gjerne imot innspill.
Den første jeg skal brygge er en American Pale Ale(HE-Brew):
3.6kg Lys Malt Ekstrakt
200g Crystal Malt 135 (som en sånn teposesak, huske ikke ka det het)
40g Amarillo 60min
20g Cascade 10min
Safale US-05
Den andre jeg begir meg ut på er en Belgisk Wit(Wit-Ness Perfection):
4.5kg Hvete ekstrakt
50g Hallertauer Tradition 60min
Belgian White Yeast(litt usikker på hvilken gjær)
Tilsettes når det er 10min igjen av kokingen:
30g revet sitronskall
10g revet appelsinskall
30g korianderfrø
Bruker tørrgjær ved begge bryggene.
Tar gjerne imot innspill.