Nå er jeg straks klar til å sette første brygg. Stegmesking har jeg lest om men det virker som det er delte meninger om hvor store fordelene ved stegmesking er.
Siden jeg brygger med spidel så tenkte jeg å forsøke stegmesking siden tyskerten selv passer klokke og termometer. Tenkte å starte med en mild ale.
Hvordan vil dere foreslå meskingen om jeg skal stegmeske? Og vil stegmesking gi noen fordeler kontra å bare stille inn temp på 65 °C og mesketid 90 min?
Om tiden strekker til vil jeg også forsøke meg på følgende brygg de nærmeste dagene, stout, IPA, kølsch og apa. Vil noen av disse få noen fordeler ved å bruke stegmesking?
Siden jeg brygger med spidel så tenkte jeg å forsøke stegmesking siden tyskerten selv passer klokke og termometer. Tenkte å starte med en mild ale.
Hvordan vil dere foreslå meskingen om jeg skal stegmeske? Og vil stegmesking gi noen fordeler kontra å bare stille inn temp på 65 °C og mesketid 90 min?
Om tiden strekker til vil jeg også forsøke meg på følgende brygg de nærmeste dagene, stout, IPA, kølsch og apa. Vil noen av disse få noen fordeler ved å bruke stegmesking?