Hei!
Vi skal i dag brygge en Amerikansk Brown Ale, Gahr Edition. Dette er ett allgrain ølsett fra Bryggselv. Oppskrift her: http://www.bryggselv.no/Media/Multicase/Documents/Oppskrifter/Amerikansk Brown Ale.pdf
Vi skal brygge på en Speidel og lurer litt på hvordan vi skal sette opp meskeprofilen. Jeg setter veldig pris på om noen man hjelpe oss litt på vei. Dette er vårt tredje brygg på Speidelen så vi er ikke voldsomt erfarne.
Det er litt kjedelig å sette opp Speidelen til 65C i 65 minutter og 78C i 5 minutter når vi har muligheten til å sette opp noe mer avansert, så vi tar gjerne i mot innspill fra dere som har erfaring.
Takk for hjelpen!
- C
Vi skal i dag brygge en Amerikansk Brown Ale, Gahr Edition. Dette er ett allgrain ølsett fra Bryggselv. Oppskrift her: http://www.bryggselv.no/Media/Multicase/Documents/Oppskrifter/Amerikansk Brown Ale.pdf
Vi skal brygge på en Speidel og lurer litt på hvordan vi skal sette opp meskeprofilen. Jeg setter veldig pris på om noen man hjelpe oss litt på vei. Dette er vårt tredje brygg på Speidelen så vi er ikke voldsomt erfarne.
Det er litt kjedelig å sette opp Speidelen til 65C i 65 minutter og 78C i 5 minutter når vi har muligheten til å sette opp noe mer avansert, så vi tar gjerne i mot innspill fra dere som har erfaring.
Takk for hjelpen!
- C