Hei kan jo presentere meg med det samme =)
Jeg heter Christopher og bor i oslo, akuratt blitt bitt av basillen på egenbrygging.
Men har hittil kun laget med ferdige "pakker" og fulgt oppskriftene 98% fult ut, men byttet ut sukker til spraymalt medium.
Hva er forskjellen på spaymalt og malteekstrakt fra dageligvare butikk?
Hvor mange forskjellige typer malt finndes det?
Er det noen forskjell på mengde sparymalt man skal bruke en mengde sukker som står i oppskriften?
Dette var det jeg lurte på i første omgang, setter stor pris på svar.
Mvh
Christopher
Jeg heter Christopher og bor i oslo, akuratt blitt bitt av basillen på egenbrygging.
Men har hittil kun laget med ferdige "pakker" og fulgt oppskriftene 98% fult ut, men byttet ut sukker til spraymalt medium.
Hva er forskjellen på spaymalt og malteekstrakt fra dageligvare butikk?
Hvor mange forskjellige typer malt finndes det?
Er det noen forskjell på mengde sparymalt man skal bruke en mengde sukker som står i oppskriften?
Dette var det jeg lurte på i første omgang, setter stor pris på svar.
Mvh
Christopher