i sommer drakk jeg en über alles Einbecker Mai-Ur-Bock, er det noen som kan tipse meg om link på clone på dette (eller evt annen god Maibock) :biersmile:
Den ser god ut! Jeg ser han skriver i kommentarfeltet at neste gang vil han droppe mesketemperaturen et par grader (i Fahrenheit) så det kan være greit og gå ned til 64,5 Celcius der.
er den ferdig, hvor fikk du tak i fatet, og hvor lenge lot du den stå på fat?
Jeg kjøpte nettopp et 30 eikefat type Limousin. Siden det er helt nytt tenkte jeg og brygge noen batcher med noe mørk øl al á porter og stout og lagre korte peroder.
Det hadde også vært helt rått og prøve seg på en Flamsk Red Ale type Rodenback Grand Cru
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.