John P
Norbrygg-medlem
Vi må brygge et brygg til vår logo designer, som skal gi oss gode priser på t-skjorter.
Her er et øl jeg disket opp med han mens vi laget logoen.
Zyber ale Style: Amerikansk Apa Brewer: Nrbl
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1054
FG:
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 25 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 38 IBU
BU/GU: 0.7
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3500 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 500 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 300 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 1000 g
Melanoidin Malt 69 EBC 300 g
Flaked Oats 4 EBC 500 g
Mash schedule: 55 degrees for 05 minutes, 68 degrees for 60 minutes.
Hops
Cascade 6.5% alpha 15 g 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 15 g 30 minutes
Citra 11% alpha 25 g 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 g 5 minutes
Citra 11% alpha 50 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: 1056 American Ale
Fermented at 18 degrees C for 14 days.
Lagered at 5 degrees C for 40 days.
Comments:
Tørrhumle 50g citra i de 5 siste dagene av gjæring.
Han ønsket en hoppete apa som ikke var for bitter. Noen forslag til fellesbrygg? (Dato/hvor)
Her er et øl jeg disket opp med han mens vi laget logoen.
Zyber ale Style: Amerikansk Apa Brewer: Nrbl
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1054
FG:
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 25 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 38 IBU
BU/GU: 0.7
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3500 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 500 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 300 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 1000 g
Melanoidin Malt 69 EBC 300 g
Flaked Oats 4 EBC 500 g
Mash schedule: 55 degrees for 05 minutes, 68 degrees for 60 minutes.
Hops
Cascade 6.5% alpha 15 g 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 15 g 30 minutes
Citra 11% alpha 25 g 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 g 5 minutes
Citra 11% alpha 50 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: 1056 American Ale
Fermented at 18 degrees C for 14 days.
Lagered at 5 degrees C for 40 days.
Comments:
Tørrhumle 50g citra i de 5 siste dagene av gjæring.
Han ønsket en hoppete apa som ikke var for bitter. Noen forslag til fellesbrygg? (Dato/hvor)